0 100 96 1

Test: Plantronics BackBeat Pro 2 - Beste støyreduserende hodetelefoner

Flere lydkilder samtidig

Kategori: Støyreduksjon Følsomhet: 93 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 100 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 24 timer Ladetid: 3 timer

BackBeat Pro 2 kan koble til to enheter samtidig, og rekkevidden er fantastiske 100 meter. Batteriet varer i 24 timer og lades fullt på 3 timer. Med taleoppdateringer kan hodetelefonene gi deg status for tilkobling, batterinivå og mer.

Hvis du vil stoppe støyreduksjonen, kan du aktivere en såkalt åpen lyttemodus. Hvis du trenger å ta av deg hodetelefonene, trenger du ikke å stoppe musikken, for BackBeat Pro 2 har sensorer som oppdager når du tar dem av, og kan også starte musikken på nytt automatisk når du tar dem på igjen.

Gode testresultater

Plantronics BackBeat Pro 2 får hele 4,5 av 5 fra Techradar. De gir batterilevetiden mye ros og beskriver denne som fantastisk. De synes også at lyden er veldig bra, så vel som funksjonen for å kunne koble til flere enheter samtidig.

Men selv om Techradar mener at BackBeat Pro 2 er stilig designet, innrømmer de at enkelte av de estetiske detaljene kanskje ikke vil appellere til alle. De mener som nevnt at lyden er god, men de opplever også at bassen av og til kan være litt overveldende.

Disse hodetelefonene blir vår testvinner i denne kategorien.

  • God lyd
  • Utmerket batterilevetid
  • Sensorer pauser automatisk
  • Bassen kan oppleves som litt vel kraftig
96

Disse testene har vi gjennomgått

Techradar - oktober 2018
Experttest av Plantronics BackBeat Pro 2