0 100 93 1

Test: Plantronics BackBeat Fit 500 - Beste on-ear-hodetelefoner til under 1000 kroner

Bra til joggeturen

Produkt: Hodetelefoner Kategori: On-ear under 1000 kr Følsomhet: 92 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 50/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 18 timer Ladetid: 2,5 timer

Plantronics markedsfører BackBeat Fit 500 som sportshodetelefoner, og til det formålet er de bygget for å være beskyttet mot svette og annen fuktighet. Batteriet varer i 18 timer, og hvis det skulle gå tomt, følger det med en AUX-ledning for tilkobling til et 3,5 mm-uttak.

Det finnes også en "Deep Sleep"-modus der hodetelefonene går i dvalemodus, og batteriet skal da vare i opptil seks måneder. På siden av øreklokkene er det knapper for eksempel for å styre musikken, og hodetelefonene kan kobles til to enheter samtidig og har minne for åtte forskjellige sammenkoblede enheter.

Kjennere blir kanskje ikke helt fornøyd

BackBeat Fit 500 får utmerkede karakterer fra PCMag, som gir dem utmerkelsen "Editor's Choice". Testeren liker designet og han forteller at hodetelefonene sitter veldig bra. Han mener at lyden er god, og at bassen føles kraftig.

Samtidig advarer han om at Plantronics BackBeat 500 Fit kanskje ikke er de rette hodetelefonen for deg hvis du er en ekte feinschmecker når det gjelder lyd. Men generelt sett er testeren som nevnt fornøyd med disse hodetelefonene, og han har ikke mye annet å bemerke. De blir også vår testvinner i denne kategorien.

  • God batterilevetid
  • God lyd
  • Fuktresistent
  • Lyden er kanskje ikke optimal for de aller mest kresne
93

Disse testene har vi gjennomgått

PC Mag - januari 2018
Experttest av Plantronics BackBeat Fit 500