0 100 88 1

Test: Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803 - En el-tannbørste som har full kontroll på når hodet skal byttes

Produkt: Elektrisk tannbørste Børsteinnstillinger: 2 Batteritid: 56 min Børstehoder inkludert: 1 Timer: Ja Innebygd timer: Nei Trykksensor: Ja

For at det skal være så enkelt for deg som mulig å vite når det er på tide å bytte ut børstehode, er Sonicare ProtectiveClean HX6803 utstyrt med et par smarte funksjoner som hjelper deg på veien. Ved hjelp av en mikrobrikke kan tannbørsten synkroniseres med børstehodet og følge med på hvor lang brukstid som gjenstår. Når det er på tide å bytte, lyser en liten lampe på håndtaket for å indikere dette.

Dette er en såkalt sonisk tannbørste, som gir en litt annerledes følelse. Denne tannbørsten er derfor utstyrt med en "mykstart", som i løpet av de første 14 børsteøktene gradvis øker intensiteten for å gi deg en sjanse til å bli vant til hvordan børsten føles. Børsten har en tominutters timer og slår seg selv av når denne tiden har gått.

(mellanrubrik)

Denne tannbørsten får høye vurderinger av Electric Teeth, blant annet for batterilevetiden. Philips oppgir en batterilevetid på to uker, men i vår test varte batteriet i hele fem uker. "Mykstarten" og den automatiske avstengningen får også ros.

Testeren har egentlig bare en ting å bemerke, og det er prisen, som på testtidspunktet var litt for høyt til at testeren ble helt overbevist om at børsten var verdt prisen. Denne modellen har imidlertid falt i pris siden testen ble utført.

  • Mange børstebevegelser per minutt
  • God batterilevetid
  • Indikator for hodets brukstid
  • Bare ett børstehode inkludert
  • Bare to børsteinnstillinger
88

Disse testene har vi gjennomgått

Electric Teeth - juni 2019
Experttest av Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803