0 100 90 1

Test: Philips Sonicare EasyClean HX6511 - Beste budsjettannbørste

Enkel, velprodusert børste med bra batteritid

Produkt: Elektrisk tannbørste Prisklasse: Budsjett Børsteinnstillinger: 1 Batteritid: 2 uker Rotasjoner per min: 31 000 Børstehoder inkludert: 1 Timer: Ja Trykksensor: Nei Innebygd display: Nei

Som navnet antyder, bruker denne el-tannbørsten såkalt Sonicare-teknologi, hvilket betyr at tannbørsten dytter vann og tannkrem inn imellom tennene og inn under tannkjøttet for å oppnå en grundig rengjøring. Ifølge Philips fjerner denne tannbørsten opptil to ganger mer plakk enn vanlige tannbørster.

Ut over at børsten har en timer på 2 minutter, vibrerer den også hvert 30. sekund. Den kan også bleke tennene opptil to nyanser. Videre øker den styrken gradvis gjennom de første 14 pussingene, slik at du kan venne deg til tannbørsten.

Batteritiden er imponerende til denne prisklassen å være. Philips oppgir at det varer i to uker, og du finner en batteriindikator på håndtaket. Det følger derimot kun med ett børstehode, og det finnes kun én pusseinnstilling. Den har heller ikke trykksensor.

Batteritiden imponerer

Produkttesterne Expert Reviews fra London i England gir denne el-tannbørsten høye karakterer og roser den for hvor enkelt den er bygget. De innrømmer at det kanskje ikke gjelder for alle, da noen kanskje ønsker seg mer enn én pusseinnstilling. De tror også det kan være en avskrekkende faktor at det ikke følger med noe etui, selv om de selv mener at dette ikke er noe problem.

De roser pusseresultatet, til tross for at børsten ikke har noen trykksensor. Det de er mest imponert over, er derimot batteritiden, som i deres test til og med var lengre enn hva Philips hadde oppgitt. Batteritypen en en annen enn den Braun bruker i Oral-B tannbørster, så Expert Reviews tror dette er en batteritype som holder bedre i lengden.

Den gode ytelsen og fremfor alt den lange batteritiden gjør denne el-tannbørsten til testvinner i budsjettklassen.

  • Pusser bra
  • Lang batteritid
  • Kun ett børstehode som følger med
  • Bare én pusseinnstilling
90

Disse testene har vi gjennomgått

Philips
Kundrecensioner av Philips Sonicare Easyclean HX6511

Expert Reviews - november 2017
Experttest av Philips Sonicare EasyClean HX6511