0 100 92 1

Test: Philips Sonicare DiamondClean HX9331 - Beste premium-tannbørste

Smart og stilig, men gjerrig på børstehoder

Produkt: Elektrisk tannbørste Prisklasse: Premium Børsteinnstillinger: 5 Batteritid: 90 min Rotasjoner per min: 31 000 Børstehoder inkludert: 1 Timer: Ja Trykksensor: Ja Innebygd display: Ja

Denne tannbørsten har fem ulike pusseinnstillinger og et integrert display som viser hvilken av dem du bruker, samt nivået på batteriet. Philips` såkalte Sonicare-funksjon fungerer slik at børsten dytter vann og tannkrem inn mellom tennene for en dypere og mer effektiv rengjøring.

Philips mener at denne tannbørsten kan gi deg synlig hvitere tenner på bare én uke, og at munnhelsen forbedres på bare to. Sammenlignet med vanlige tannbørster skal HX9331 dessuten fjerne opptil ti ganger mer plakk.

Av tilbehør følger det kun med ett børstehode, men du får med et reiseetui som kan strømforsynes med USB slik at børsten kan lades mens den ligger inne i etuiet. Den andre laderen som følger med, er formet som et glass som du setter tannbørsten oppi. Batteritiden er for øvrig veldig bra, da batteriet varer i omtrent tre uker.

Testerne liker den, men de reagerer på prisen

HX9331 får god omtale i en test utført av den engelske nettsiden Expert Reviews. De synes at børsten er veldig stilig designet, og de liker godt at den lades i et "glass" med induksjon. De synes også det er veldig praktisk at man kan lade den mens den fortsatt ligger i etuiet.

Pusseresultatet får også mye skryt, selv om testerne ikke er helt sikre på om alle fem innstillingene er særlig nyttige i praksis. Likevel synes de at tannbørsten er veldig effektiv, og at tennene blir veldig rene.

Hvis Expert Reviews har noe å utsette på denne modellen, så er det prisen. De mener det er en dyr tannbørste og at det i bunn og grunn egentlig er designet man betaler for. Til slutt lander de på at det samlet sett er en veldig bra tannbørste man får for pengene, som er veldig praktisk for den som reiser ofte.

  • Utmerket resultat
  • Fem ulike pusseinnstillinger
  • Smart reiseetui
  • Bare ett børstehode følger med
92

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - April 2019
Experttest av Philips Sonicare DiamondClean HX9331

Expert Reviews - december 2016
Experttest av Philips Sonicare DiamondClean HX9331