0 100 98 1

Test: Philips Series 9000 BT9297 - Beste premium-skjeggtrimmer

Laser som gir rette linjer

Prisklasse: Premium Batterilevetid: 80 min Ladetid: 1 time Klippelengde: Opptil 7 mm Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

For høyest mulige presisjon gir denne trimmeren deg mulighet til å bruke laserstyring for å kunne trimme rette linjer. Det fungerer på den måten at trimmeren projiserer en linje på huden som du kan følge. Hvis det vanlige bladet skulle være for bredt, følger det med et smalere presisjonsblad.

For en mer effektiv trimming har den dobbeltslipte blader i rustfritt stål. 100 % vanntetthet letter rengjøringen, og batteriet varer i 80 minutter. Full opplading oppnås på bare 1 time. Trimmeren har et LED-display som viser klippelengde og batterinivåindikator.

God byggekvalitet

M3 gir denne trimmeren karakter 8 av 10 og stempelet "M3 anbefaler". Testeren synes at byggekvaliteten føles solid, og at LED-skjermen gir en luksuriøs følelse. Han gir også pluss for vanntettheten. Trimmingen beskrives som rask og effektiv.

Han er imidlertid i tvil om hvor nyttig laserverktøyet er, og synes det føles mer som en gimmick. Han medgir imidlertid at det er en morsom funksjon. Ellers savner han en oppsamlingsbeholder for håret og et stativ eller en ladestasjon.

Denne trimmeren blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • God byggekvalitet
  • Vanntett
  • Effektiv trimming
  • Ingen oppsamlingsbeholder
98

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - oktober 2017
Experttest av åtta rakapparter och trimmers