0 100 92 1

Test: Philips Satinelle Prestige BRE652 - Ta tilbehøret på alvor

Produkt: Epilator Prisklasse: Premium Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 32 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 9 Batteritid: 40 min Laddtid: 90 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Hvis du er ute etter en veldig pen epilator, så har du kommet rett. Philips BRE652 er virkelig stilig designet med et hvitt, ergonomisk formet håndtak og kobberfargede detaljer på hodet. Håndtaket er veldig nedskalert med bare en på/av-knapp, hastighetsindikatorer og batteri, samt en Philips-logo.

At epilatorer i denne prisklassen kommer med en rekke tilbehør, er ikke uvanlig, men Philips har tatt litt ekstra i denne gangen. Det medfølger ikke mindre enn ni tilbehør til denne epilatoren, blant annet et massasjehode, en eksfolieringsbørste, et trimmerhode, ansiktsdeksel og hudstrekker.

Epileringshodet har plater laget av keramikk i stedet for metall, og har en grov overflate for bedre grep om hårstråene. Hodet har for øvrig 32 pinsetter. Som man kan forvente fra en epilator i denne prisklassen, fungerer den for både våt og tørr bruk, og den er utstyrt med innebygd belysning.

Kundene liker designet
Kundetilfredsheten for dette produktet er generelt høyt. Den får blant annet ros for at den er enkel å bruke, og at den er pent designet. Generelt synes kjøperne også at den ikke er spesielt smertefull å fjerne hår med.

De som ikke er helt fornøyd, opplever blant annet at den er høylytt, og den får også minus i margen for prisen. Det er heller ikke alle som opplever at epilatoren er i stand til å fjerne de minste hårstråene.

  • Pent design
  • Flere tilbehør
  • Våt og tørr bruk
  • Enkelte kunder opplever at den ikke tar alle hårstrå
92

Disse testene har vi gjennomgått

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer

Bol
Kundrecensioner av Philips BRE652