0 100 89 1

Test: Philips Satinelle Advanced BRE650 - Stilig og med mye tilbehør

Produkt: Epilator Prisklasse: Mellan Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 32 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 8 Batteritid: 40 min Laddtid: 90 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

At en epilator "bare" har 32 pinsetter kan virke lite, men Philips Satinelle Advances BRE650 kompenserer ved å inkludere et stort utvalg av tilbehør. Blant annet får du et barberhode, en trimmekam, et deksel for følsomme områder og et massasjedeksel.

Platene i epilatorhodet har en keramisk overflate og er mikroriflede for best mulig grep. Hodet er markedets bredeste hode, hele 42 mm bredt, og håndtaket er ergonomisk utformet. Batteriet varer i 40 minutter og kan hurtiglades på fem minutter.

Det er to forskjellige hastigheter, og epilatoren er perfekt egnet for bruk i dusjen eller i badekaret, og hodet er skyllbart. Som de fleste epilatorer i denne prisklassen har også denne innebygd belysning.

Tvilsom konstruksjon
Moo.Review berømmer denne epilatoren for hvor godt designet den er. De er av den oppfatning at epilatorer generelt er stygge, men at Philips har klart å gjøre noe bra med denne modellen. De mener også at håndtaket føles godt å holde i, og at det ligger godt i hånden.

De har imidlertid enkelte minuspunkter. Blant annet opplever de at knappen for å løsne hodet er unødvendig liten, og at hodet ikke sitter spesielt godt. De mener også at den er ganske høylytt, noe de tror skyldes at pinsettene er laget av keramikk fremfor metall.

Et tilbakevendende problem i Moo.Reviews test var at denne epilatoren hadde problemer med å plukke små, tynne hår, noe som iblant ikke engang kunne bøtes på ved å dra flere ganger over samme område. Også dette mistenker Moo.Review skyldes de keramiske platene.

  • Pen
  • Bredt hode
  • Flere tilbehør
  • Høylytt
  • Får ikke med alle hår
  • Vanskelig å løsne hodet
89

Disse testene har vi gjennomgått

Moo.Review - september 2018
Experttest av Philips Satinelle Advanced BRE650