0 100 90 1

Test: Philips OneBlade QP2530/30 - Barberer tett uten å skade huden

Prisklasse: Budsjett Batterilevetid: 45 min Ladetid: 8 timer Klippelengde: Opptil 5 mm Våt/tørr bruk: Ja Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

OneBlade fungerer på den måten at den har en liten kant på bladene som gjør at selve bladet aldri kommer i direkte kontakt med huden, slik at det alltid er litt stubb igjen. Fordelen med dette er at slitasjen på huden blir minimal, der en ikke helt optimal barbermaskin fort kan føre til irritert hud etter bruk.

Denne bestemte versjonen av OneBlade kommer med fire forskjellige kaminnsatser som gjør at du kan trimme skjegget i en lengde på opptil 5 mm. Philips mener at selv de lengste hårstråene skal kunne trimmes med bare ett drag. Den kan brukes både med og uten barberskum, og det går også helt fint å bruke den i dusjen.

Batteriet trekker ned karakteren

OneBlade får 4 av 5 i karakter hos Trusted Reviews. Testeren er generelt veldig fornøyd med hvor godt den presterer, og er spesielt imponert over hvor tett den barberer uten å irritere huden. Han synes også at den er godt designet og veldig enkel å bruke, blant annet fordi prosessen med å skifte hode er rask og smidig.

Det er imidlertid enkelte ting som får Trusted Reviews til å sette et lite minus i margen for OneBlade. Testeren opplever at den har vanskeligheter med lengre og tykkere hår, men han henger seg hovedsakelig opp i batteritiden, da han synes den lange ladetiden er latterlig i forhold til hvor kort batteriet varer.

  • Godt resultat
  • Kan skylles under springen
  • Skånsom
  • Lang ladetid
  • Kan være vanskelig med lange og tykke skjeggstrå
90

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Philips OneBlade QP2530/30