0 100 90 1

Test: Philips HD7546 - Ha kaffen klar når du vil

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Budsjett Dryppestopp: Ja Effekt: 1 000 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Nei Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,2 liter Kanne: Termoskanne

Denne kaffetrakteren har en termoskanne i stedet for glasskanne, og ifølge Philips skal den kunne holde kaffen varm i over to timer og holde en temperatur på minst 65 grader etter dette. Trakteren har ingen varmeplate, men det er termoskannen som holder kaffen varm. Trakteren slår seg av automatisk to timer etter brygging.

Termoskannen mangler vannindikasjon, men dette finnes i stedet på siden av selve trakteren. Lokket på kannen har en lås som skal bidra til å bevare aromaen i kaffen. Filterholderen er avtakbar og er som kannen bygget i rustfritt, børstet stål.

Høye karakterer i test
Philips HD7546 har blitt testet av CoffeeTeaClub og får høye karakterer. Testeren liker trakterens design veldig godt og synes den er enkel og intuitiv å bruke. Han liker også at den har en termoskanne i stedet for en glasskanne. Videre mener han at kaffen blir veldig god, og han understreker at termoskannen gjør en veldig god jobb med å holde kaffen varm.

Det eneste han har å bemerke, er at vannbeholderen ikke kan tas av, men er i stedet innebygd på baksiden av trakteren, og vann fylles på gjennom en luke. Testeren velger å trekke fram dette, da han opplever at avtakbare vannbeholdere er en funksjon som enkelte setter pris på.

  • Termoskanne
  • Automatisk avslåing
  • Pent design
  • Ingen timer
90

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Coffee Tea Club - april 2016
Experttest av Philips HD7546