0 100 92 1

Test: Philips Grind & Brew HD7765 - Både maler og trakter kaffen

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Mellomklasse Dryppestopp: Ja Effekt: 1 000 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Nei Integrert kaffekvern: Ja Kapasitet: 1,2 liter Kanne: Glasskanne

Denne kaffetrakteren retter seg mot deg som vil male din egen kaffe og eliminerer samtidig behovet for separat kaffekvern, da den kommer med en innebygd type. Du kan gjøre ni forskjellige innstillinger for malingen, og det er også mulig å slå av kvernen hvis det skulle være slik at du vil bruke ferdigmalt kaffe.

Kannen er designet slik at den innkommende kaffen sirkuleres rundt i kannen for å gi en jevn smak i alle koppene. Det finnes tre forskjellige innstillinger for kaffens smaksintensitet, og den automatiske avslåingen kan stilles inn på alt fra 10 minutter til opptil 2 timer.

Kvernen oppleves som høylytt
Kjøperne er veldig fornøyd med denne kaffetrakteren. Den får blant annet ros for at den trakter god kaffe relativt raskt, og for at den er lett og hendig å bruke, delvis fordi vannbeholderen sitter på forsiden og at trakteren derfor ikke må flyttes. Den får også pluss i margen for displayet, som beskrives som lettlest.

Det vanligste gjentatte synspunktet er at kaffekvernen er veldig høylytt, i den grad at enkelte kunder advarer mot å kjøre den hvis noen sover. Enkelte kunder opplever også at det går med veldig mange bønner til traktingen, og at kvernen med tiden tilstoppes slik at det ikke kommer kaffe igjennom.

  • Innebygd kaffekvern
  • smaksinnstilling
  • automatisk avslåing
  • Ingen timer
  • høylytt kvern
92

Disse testene har vi gjennomgått

Netonnet
Kundrecensioner av Philips Grind & Brew HD7765