0 100 89 1

Test: Parlux 3200 Compact - Liten og effektiv hårføner

Produkt: Hårfønere Kategori: Hårføner Varmenivåer: 4 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 1900 W Ledningslengde: 300 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Ja

3200 Compact fra Parlux er en hårføner som kombinerer det litt mer kompakte formatet til en reisehårføner med ytelsen til en vanlig modell. Den veier kun 530 gram og er bare 20 centimeter lang, noe som er veldig lite for en hårføner som ikke er bygget for å være en ren reisehårføner.

Den har også fire varmenivåer, mot tre som er det mest vanlige. Den har et keramisk varmeelement som er konstruert for å gi en jevn varmefordeling. Den selges i seks forskjellige farger, og ledningen er på generøse 300 cm. Dessverre medfølger ikke volummunnstykke, kun to ulike munnstykker.

Blandede tilbakemeldinger fra kunder

Kundervurderingene på Amazon er veldig høye. Mange løfter frem hvor raskt den jobber, at den tar bort all statisk elektrisitet og gir håret en glatt finish. Flere kunder forteller at de har hatt føneren i flere år, og at den fortsatt fungerer like bra som da den var ny.

Blant de som ikke er utelukkende positive, nevnes det at den ikke er like kompakt som de hadde forventet seg. Det er også noen som bemerker at den til og med føles litt tung å jobbe med. Noen mener også at den er litt vel kraftig, og at den blåser for hardt til å gi håret en fin finish.

  • Lang ledning
  • Liten og lett
  • Fire ulike varmenivåer
  • Volummunnstykke medfølger ikke
  • Forholdsvis dyr
89

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Parlux 3200 Compact