0 100 84 1

Test: Panasonic ER-GD60 - Annerledes utforming

Prisklasse: Mellomklasse Batterilevetid: 50 min Ladetid: 1 time Klippelengde: Opptil 10 mm Våt/tørr bruk: Nei Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Bladet på denne L-formede trimmeren er 35 mm langt, noe som er praktisk hvis du vil lage skarpe linjer. Hvis du trenger å jobbe med litt mer presisjon, inngår tilbehør som gjør at trimmebredden bare blir 10 mm.

Det medfølger også en trimmekam med 20 forskjellige lengder, som justeres med en bryter. Hodet kan skylles under rennende vann, men ikke selve trimmeren. Trimmeren kan heller ikke brukes i dusjen. Det finnes en batteristatusindikator, og trimmeren kan brukes med eller uten ledningen tilkoblet.

Høy kvalitetsfølelse

M3 har både gode og dårlige ting å si om denne trimmeren. Testeren beskriver trimmingen som rask og effektiv, og han beskriver kvalitetsfølelsen som gjennomgående høy. Testeren mener at trimmerens utforming gjør at den holdes mer som en hårbørste enn en tradisjonell trimmer, noe han sier at han raskt ble vant til.

Minuspunktene er få, men testeren skulle gjerne sett at det fulgte med et slags stativ eller en ladestasjon. Han synes også det er synd at trimmeren ikke har noen oppsamlingsbeholder, noe som betyr at du må rengjøre vasken etter bruk.

  • Høy kvalitetsfølelse
  • Flere lengdeinnstillinger
  • Effektiv
  • Ingen oppsamlingsbeholder
  • Ikke våt bruk
84

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - oktober 2017
Experttest av åtta rakapparter och trimmers