0 100 94 1

Test: Panasonic ER-GB96

Prisklasse: Premium Batterilevetid: 50 min Ladetid: 1 time Klippelengde: Opptil 30 mm Våt/tørr bruk: Ja Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Hvis du vil ha litt mer lengde på skjegget ditt, kan denne trimmeren være verdt å vurdere, da den lengste trimmelengden er på hele 30 mm. For å kunne ta flere strå i hvert drag har også hodet en utforming der avstanden mellom bladene er bredere.

Det medfølger tre forskjellige trimmekammer for de hele 58 forskjellige lengdeinnstillingene, samt en kam for presisjonstrimming. Lengden justeres med et hjul på trimmeren, og etter bruk er det bare å skylle trimmeren under springen.

Best for lange skjeggstrå

ER-GB96 får mye skryt fra Trusted Reviews, som kaller den for den beste trimmeren for lengre skjegg. Dette skyldes trimmerens generøse lengdeinnstillinger. Testeren synes også at den er godt bygget, og at man får et godt grep i den. Tilbehøret for presisjonstrimming får også pluss i margen.

Testeren har egentlig ikke noe å negativt å bemerke, bortsett fra at han synes den kanskje er noe dyr, all den tid det finnes konkurrerende modeller som tilbyr lignende funksjonalitet til en lavere pris. Han medgir imidlertid at man absolutt ikke får en like god maskin hvis man for eksempel kjøper en billigere modell fra Panasonic.

  • Veldig godt utvalg av lengdeinnstillinger
  • Godt bygget
  • Vanntett
  • Oppbevaringsveske er ikke inkludert
94

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av sex skäggtrimmers