0 100 90 1

Test: Outdoorchef City 420 - Tar ikke mye plass

Prisklasse: Budsjett Typ: Kulegrill Antall hovedbrennere: 1 Hovedbrennereffekt: 4.3 kW Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 39,5 cm Grillflatens dybde: 39,5 cm Sidebord: Nei Termometer: Ja

Denne grillen bruker et såkalt Easy Flip-system, der en kjegleformet innsats oppå brenneren kan vendes i ulike retninger for enten direkte eller indirekte grilling. Ellers har grillen et veldig slankt design som gjør den lettere å lagre.

Grillen har en hovedbrenner, men ingen sidebrenner, noe som absolutt ikke er uvanlig for en grill i denne prisklassen og med denne størrelsen. Grillflaten har en diameter på 39,5 cm, og lokket har et innebygd termometer.

Løsningen med kjegleformet innsats gir pluss i margen

Denne grillen får høye karakterer fra Aftonbladet. Testeren beskriver løsningen for å regulere indirekte og direkte varme som en smart løsning, og han gir også pluss for at grillen forbruker lite gass og er enkel å montere.

Minuspunktene er få, men testeren merker seg imidlertid at gasslangen og regulatoren ikke er inkludert, og han legger ikke skjul på at grillflaten ikke er den største. Han medgir imidlertid at dette er en grill som gir mye for pengene for den som ikke griller store mengder.

  • Innebygd termometer
  • Plasseffektiv
  • Enkel regulering av direkte og indirekte varme
  • Ingen sidebord
90

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - juli 2018
Experttest av 10 gasolgrillar