0 100 93 1

Test: Outdoorchef Ascona 570 G - Smart system for varmefordeling

Prisklasse: Mellomklasse Typ: Kulegrill Antall hovedbrennere: 2 Hovedbrennereffekt: 9,7 kW Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 54 cm Grillflatens dybde: 54 cm Sidebord: Ja, fast Termometer: Ja

Outdoorchef har et litt annerledes system for å regulere direkte og indirekte varme. Den har nemlig en kjegleformet innsats som sitter over brennerne, og som kan vendes i forskjellige retninger avhengig av hvordan du vil ha varmen. De bruker dette systemet i flere av grillene sine, inkludert Ascona 570 G.

Denne grillen har to hovedbrennere, men mangler sidebrennere. Brennerne tennes elektrisk. Den har imidlertid et sidebord og en hylle under grillen. Grillflaten er av god størrelse, 54 cm i diameter. To av de fire benene er utstyrt med hjul for å gjøre grillen mer praktisk å flytte på.

Gode testkarakterer

Aftonbladet kårer Ascona 570 G til best i test i sin test av gassgriller. De liker det smarte kjegleformede systemet og mener at man får betydelig mer enn fra en billigere modell fra Outdoorchef. Poengene er høye også fra M3, som roser byggekvaliteten og grillens gode varmefordeling.

M3 mener imidlertid at håndboken ikke er den tydeligste, og at monteringen dermed tar lengre tid enn ønskelig.

  • Høy byggekvalitet
  • Doble brennere
  • Sidebord
  • Ingen sidebrenner
  • Testerne mener at håndboken er utydelig
93

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - juli 2018
Experttest av 10 gasolgrillar

M3 - maj 2019
Experttest av 8 gasolgrillar