0 100 79 1

Test: Oribe Beautiful Color Bright Blonde Shampoo - Dyrt produkt som kanskje ikke er verdt pengene

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Premium

I et forsøk på å skape et så pleiende produkt som mulig har Oribe tilsatt ekstrakter fra flere forskjellige blomster, frukter og urter i denne sjampoen. Blant annet inneholder den ekstrakt fra lilla orkidé for å motvirke uttørking, linekstrakt, som bevarer melaninet i hårsekkene, og stoffer fra kokos og mais for en skånsom vask.

Sjampoen inneholder også rent lilla pigment og perlemor for å korrigere de gule tonene, lyse opp lokkene og gi glans. Den gir også UV-beskyttelse til en viss grad. Dette er imidlertid et dyrt produkt, selv i premiumklassen.

Kundene liker den, men det gjør ikke testerne

På bloggen Damernas Värld har en tester kikket litt nærmere på dette produktet. Hun liker forpakningen veldig godt, men bortsett fra dette er det ikke mye som er positivt. Hun opplever at håret blir stritt, og at håret ikke føles håret ordentlig rent selv etter tre vask. Sluttresultatet er ikke det beste hun har fått fra en sølvsjampo.

Karakterene på Influenster er noe høyere. Selv om de fleste er veldig fornøyd, finnes det - som i mange andre tilfeller - flere som ikke er fornøyd med produktet. Enkelte mener at sjampoen tørker ut håret, mens andre får ikke det resultatet de ønsket. Den høye prisen blir også nevnt.

  • Naturlige ingredienser
  • UV-beskyttelse
  • Dyr
  • Tvilsomt resultat i følge testere
79

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

The Independent - juni 2018
Experttest av tio silverschampon

The Cuddl
Experttest av 15 silverschampon

Damernas Värld - augusti 2016
Experttest av Oribe Beautiful Color Bright Blonde Shampoo

Style Caster - 2017
Experttest av fem silverschampon