0 100 92 1

Test: Omron Gentle Temp 520 - Kan måle flere ting

Produkt: Febertermometer Måleområde: Øre Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 25 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 34 °C Maks. temp: 42 °C

Gentle Temp kan ikke bare måle kroppstemperaturen din, men også temperaturen på forskjellige gjenstander, for eksempel matflasken eller romtemperaturen. Termometeret piper når det har målt ferdig, og piper dessuten tre ekstra ganger hvis temperaturen er forhøyet. Det slår seg av automatisk etter 1 minutt.

Det følger 21 engangshylser med til spissen. På håndtaket er det et stort, bakgrunnsbelyst display som viser all informasjon, blant annet lagrede målinger (det er plass til opptil 25 stykker). Selve målingen skal være gjort på kun 1 sekund.

Generelt fornøyde kjøpere

De som har kjøpt dette termometeret, er generelt fornøyd med det. De gir ros for at det er raskt og enkelt å bruke, og for at displayet er lett å lese av. Noen mener det er svært prisgunstig og konkurransedyktig i forhold til andre modeller.

Kundene er imidlertid ikke helt enige om hvor godt det fungerer, da noen melder om at det ikke gir helt nøyaktige eller konsistente temperaturmålinger. De medfølgende hylsene får også et lite minus i margen, da de påføres med en plastring som noen mistenker kommer til å rotes bort, siden det ikke følger med noen oppbevaring til den eller ekstrahylsene.

  • Rask
  • Mange minneplasser
  • Lydsignalet kan slås av
  • Hylsene til spissen og applikatoren mangler oppbevaringssted
92

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Omron Gentle Temp 520