0 100 90 1

Test: Omron Gentle Temp 720 - Kan settes til lydløs

Produkt: Febertermometer Måleområde: Panne Minnefunksjon: Nei Antall minneplasser: 25 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 34 °C Maks. temp: 42 °C

Som mange andre pannetermometere er det kontaktfritt og er basert på infrarød teknologi for å måle temperaturen. Det er også mulig å måle temperaturen på for eksempel vellingflasken eller et matkrus. Det måler også romtemperaturen kontinuerlig. Å holde oversikt over om feberen går i riktig retning blir lettere ved at dette termometeret har hele 25 minneplasser.

Målingen tar bare ett sekund, og termometeret slår seg så av automatisk etter ett minutt. Det har et ferdigsignal, som også kan slås av. Displayet er bakgrunnsbelyst for å gjøre det lesbart selv i mørket. Dette termometeret drives med knappecellebatterier.

Godt bygget og allsidig

Gjennomsnittskarakteren fra kjøperne av dette termometeret er høye. Det beskrives som enkelt å bruke og lese av, og byggekvaliteten anses som god. Kunder synes også at det er lett og behagelig å holde, og at det er allsidig ved at det kan måle temperaturen på flere forskjellige ting.

Imidlertid er det ikke alle kundene som mener at målingene er helt nøyaktige. Det er også enkelte som hadde ønsket at det var mulig å slå av funksjonen for romtemperatur, da den trekker en del batteri. Videre mener noen at brukergrensesnittet kunne vært litt lettere å forstå seg på.

  • Allsidig
  • Mange minneplasser
  • Ferdigsignalet kan slås av
  • Kontinuerlig romtemperaturmåling trekker batteri
  • Noen synes at brukergrensesnittet er komplisert
90

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Oktober 2018
Experttest av Omron Gentle Temp 720

Prisma
Kundrecensioner av Omron Gentle Temp 720