0 100 83 1

Test: Omron Flex Temp Smart MC-343 - Lett å rengjøre

Produkt: Febertermometer Måleområde: Armhule Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 1 Feberalarm: Nei Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 32 °C Maks. temp: 42 °C

Omron Flex Temp Smart MC-343 kan ikke sies å være det raskeste termometeret på markedet. Hvis du måler temperaturen i armhulen, vil det ta 25 sekunder før du får den første indikasjonen. Men Omron anbefaler at termometeret blir sittende på plass i 2–5 minutter for at temperaturen skal bli helt riktig.

Den har en minnefunksjon, men bare for den siste målte temperaturen. Den piper når den har målt ferdig, men kan ikke advare om forhøyet temperatur. Termometeret er vanntett, noe som er praktisk da det letter rengjøringen.

Kundene er ikke helt fornøyd

Samlet sett er kundene ikke spesielt imponert over dette termometeret. De liker imidlertid at det er lett å bruke, og at det gjør hva det skal.

Av/på-knappen får noe kritikk, da enkelte mener at du må presse litt vel hardt for at den skal reagere. Displayet beskrives også som noe lite av enkelte og også vanskelig å lese av. Det er heller ikke alle som mener at det måler riktig, siden det i enkelte tilfeller viser forskjellige temperaturer under målingene som er gjort samtidig.

  • Vanntett
  • Ferdigsignal
  • Svak minnefunksjon
  • Tar lang tid å måle temperatur
  • Oppleves som unøyaktig av kundene
83

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Omron Flex Temp Smart MC-343