0 100 87 1

Test: OBH Nordica Straight & Curl Nano Pro - Fungerer utmekret både for retting og krølling

Produkt: Rettetang Prisklasse: Mellomklasse Oppvarmingstid: 30 sek. Automatisk avstenging: 60 min Makstemperatur: 230 grader Ledningslengde: 280 cm Vekt: 450 g Roterende ledningsfeste: Ja

OBH Nordica er et velkjent navn i Norden, da de har et bredt utvalg av kjøkkenapparater, hvitevarer og pleieprodukter på det nordiske markedet. Straight & Curl Nano Pro er en av deres mange hårpleieprodukter utviklet i samarbeid med frisørkjeden Björn Axén.

Denne rettetangen er en av de dyrere i OBH Nordicas produktlinje, men har også en hel del kule funksjoner. Den har bevegelige plater med et såkalt nanokeramisk belegg , som skal redusere friksjon og øke glansen, samtidig som den motvirker statisk elektrisitet og frizzy hår.

Kan brukes som krølltang

Metallbelegget fortsetter også på utsiden, noe som gjør at rettetangen også passer godt for å krølle håret. For å redusere risikoen for brennskader er en fingerbeskyttelse inkludert. Temperaturen er for øvrig justerbar i fem trinn mellom 120 og 230 grader. Ønsket temperatur oppnås på 30 sekunder.

Rettetangen har fått høye karakterer fra både testere og kjøpere, selv om Smartson ikke anser resultatene som å være de beste ved lavere temperaturer. De bemerker også at det ikke finnes noen indikator som viser når rettetangen har nådd riktig temperatur. Blant kundene på NetOnNet er tilfredsheten svært høy.

  • Godt sluttresultat
  • Justerbar temperatur
  • God for krølling
  • ingen temperaturindikator
87

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - September 2017
Experttest av OBH Nordica Straight & Curl Nano Pro

Netonnet
Kundrecensioner av OBH Nordica Straight & Curl Nano Pro