0 100 71 1

Test: OBH Nordica Smoothie Twister 6620 - Ingen problemer med rengjøringen

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapasitet: 0,6 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 300 watt Omdreininger per minutt: Ikke oppgitt Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Ja

Som mange andre moderne modeller av smoothie-blendere inngår to kopper, så det er ikke noe problem å lage en smoothie både til deg selv og til kjæresten/barna. Blenderen er utstyrt med en pulsfunksjon og skal ifølge OBH Nordica ikke ha noen problemer med å blande både frossen frukt og is.

Rengjøringen av delene er ikke komplisert, ettersom både kniver, kopper og tilhørende deksler helt utmerket kan vaskes i oppvaskmaskin. Som et ekstra pluss er koppene og andre plastdeler på blenderen uten BPA.

Kan oppleves som slitsom å bruke

Testfakta har testet denne blenderen, og har både gode og dårlige ting å si om den. De mener at den generelt er enkel å bruke, men at sluttresultatet er langt fra optimalt, da blenderen etterlot små biter med frossen mango og fastsatte isbiter og frosne jordbær i knivene under blandingen.

Det eneste Testfakta bemerker om håndteringen, er at hele koppen må trykkes ned under blandingen, noe testeren mener er slitsomt i lengden, siden maskinen i tillegg ikke er særlig rask.

  • To kopper
  • Pulsfunksjon
  • Maskinvaskbare deler
  • Bare én hastighet
  • Blander ikke helt jevnt
71

Disse testene har vi gjennomgått

Testfakta - mars 2019
Experttest av åtta blenders