0 100 92 1

Test: OBH Nordica First Kitchen 6795 - Beste budsjettfoodprosessoren

Kapabelt multiverktøy

Prisklasse: Budsjett Skålkapasitet: 3,5 liter Effekt: 700 watt Hastigheter: 2 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 4,5 kg Høyde og bredde: 45 x 40,5 cm

Denne modellen er ikke bare en foodprosessor, den har også en inkludert 1,8-liters blenderkanne, noe som gjør den til et praktisk multiverktøy. Den leveres med fem forskjellige tilbehør, inkludert både grov og fin skiving og riving. Foodprosessoren har en innebygd oppbevaringsboks for alt tilbehør.

Påfyllingsrøret til skålen er ekstra stort for at man skal kunne legge i større stykker. Skålen rommer hele 3,5 liter, og motoren har en effekt på 700 watt. Å bruke denne foodprosessoren er enkelt og greit, da den bare har to hastigheter og en pulsfunksjon. Det er ingen liten maskin – den er hele 45 centimeter høy og veier 4,5 kg.

God vurdering av testere, med enkelte reservasjoner
Av 23 testede foodprosessorer hos Råd & Rön får denne nest høyeste poengsum, totalt 82 av 100, og den får også Råd & Röns "Godt kjøp"-stempel. De gir blant annet høye karakterer for hvor godt maskinen skiver og river, samt for evnen til å elte deig. Energiforbruket får også pluss på margen.

Blant minuspunktene er lydnivået, betjeningen av knappene og brytere, og hvor lett maskinen er å flytte og oppbevare. Den får heller ikke mer enn godkjent når det gjelder hvor lett det er å lese håndboken, eller hvor lett den er å bruke for venstrehendte.

OBH Nordica First Kitchen 6795 blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Stor skål
  • Inkludert blender
  • Innebygd oppbevaring av tilbehør
  • Bare to hastigheter
  • Oppleves som høylytt i en test
  • Ikke den letteste å oppbevare
92

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - augusti 2014
Experttest av 23 matberedare