0 100 93 1

Test: OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000W 5196 - Godt produsert med kraftig motor

Produkt: Hårfønere Kategori: Hårføner Varmenivåer: 3 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 2000 W Ledningslengde: 280 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Ja Ioniseringsfunksjon: Ja

OBH Nordica er en veletablert aktør på det skandinaviske markedet. De fleste av oss har sikkert i det minste ett OBH Nordica produkt hjemme. Når det kommer til stylingverktøy, har OBH Nordica et samarbeid med frisørkjeden Björn Axén, det er også tilfellet med hårføneren AC 2000W 5196.

Designet er helt svart med enkelte detaljer i krom. Som på de fleste hårfønere er knappene plassert på fremsiden av håndtaket og er lette å komme til under bruk. Som vi skal se nedenfor, er det derimot ikke alle som anser plasseringen som helt optimal. Ledningen er 2,8 meter lang, noe som er tilstrekkelig og på linje med standarden for hårfønere i denne klassen.

Som navnet antyder, har denne føneren en motoreffekt på 2000 watt, og den har tre ulike varmenivåer og to hastigheter. Det følger med to forskjellige munnstykker og ett volummunnstykke. Dette er flott, da det ikke er alle konkurrentene som inkluderer et volummunnstykke uten ekstra kostnad.

Unngår overoppheting

For øvrig har denne hårføneren et avtakbart luftfilter som gjør rengjøringen lettere. Den har også en sikring mot overoppheting. Hvis hårføneren blir for varm, slår den seg av automatisk. Du kan bruke den igjen etter et par minutter når den har kjølt seg ned igjen.

Tilbakemeldingene fra kunder på NetOnNet er overveldende positive. Et punkt som blir gjentatt av mange, er at motoren har god effekt, og at den gjør jobben veldig bra. Noen bemerker at den er litt større og tyngre enn de først trodde, mens andre sier at knappene er litt i veien og lette å komme borti under bruk.

  • Følger med volummunnstykke
  • God lengde på ledningen
  • Kraftig motor
  • Ikke alle opplever knappenes plassering som optimal
93

Disse testene har vi gjennomgått

Netonnet
Kundrecensioner av OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000W 5195