0 100 95 1

Test: Nokia Thermo - Beste pannetermometer

Koblet til mobilapp

Produkt: Febertermometer Måleområde: Panne Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 32 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 35 °C Maks. temp: 43 °C

Nokia Thermo er noe så spesielt som et smart termometer. Det har en tilhørende mobilapp der opptil 8 personer kan føre statistikk over temperaturene sine. Målingene synkroniseres automatisk med appen via WiFi. Det er også mulig å fylle inn symptomene som personen viser, slik at appen kan gi anbefalinger om tiltak basert på denne statistikken.

Termometerhodet har 16 infrarøde sensorer som gjør over 4000 målinger. Det har også en LED-lampe som tydeliggjør om temperaturen er forhøyet eller ikke. LED-displayet er også godt lesbart selv i mørkere lysforhold. Målingen er unnagjort på 2 sekunder.

Bra, men dyrt

Nokia Thermo får mye ros i tester. Testerne liker blant annet hvor raskt den måler temperaturen og vurderer appen som veldig praktisk. Det faktum at det er berøringsfritt, og at man kan føre statistikk for flere familiemedlemmer, får også pluss i margen.

Minuspunktene er få, men en tester mener blant annet at noe trening er nødvendig for å kunne måle temperaturen på seg selv på riktig måte. En annen påpeker at det er et veldig dyrt termometer, og at det er mulig å kjøpe et pannetermometer uten tilkobling til mobilapp for en betydelig rimeligere penge.

Dette termometeret blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Mobilapp
  • Rask
  • Noe dyr
95

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Impulse Gamer - augusti 2017
Experttest av Nokia Thermo