0 100 95 1

Test: Nivea Sun Protect & Moisture Lotion - Beste solkrem med SPF 20 eller lavere

Produkt: Solkrem Solfaktor: 15 Volum: 200 ml Forpakningstype: Flaske Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Alle Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Nivea Sun Protect & Moisture Lotion har en fuktighetsgivende formel som beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Den gir umiddelbar beskyttelse mot solbrenthet og forhindrer også aldringstegn i huden. Videre er den dermatologisk testet, reduserer risikoen for solallergi og er vannbestandig.

I tillegg til at den beskytter huden, beskytter den også klærne dine. Solkremer med UV-filter kan etterlate gulaktige flekker på klærne, men denne solkremen er spesielt utformet for å være lett å vaske ut og ikke etterlate flekker. Den passer godt til alle hudtyper og virker fuktighetsgivende.

Kan gi flekker på klærne

Denne solkremen får en hel del ros fra kjøperne, blant annet for at den varer lenge, og for at den holder bra også i vann. Den får også pluss i margen for at den dufter godt, og for at den gir god beskyttelse mot solen.

Noen mener imidlertid at den etterlater en litt oljeaktig overflate på huden, og personer med mørkere hud mener at den gir en noe lilla eller sølvaktig tone. Enkelte rapporterer også om at solkremen etterlater flekker på badetøyet, til tross for at den skal være skånsom mot klær.

Denne solkremen blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Varer lenge
  • Vannbestandig
  • Dermatologisk testet
  • Etterlater en oljeaktig overflate på huden
  • Noen opplever at den flekker badetøy
95

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Nivea Sun Protect & Moisture Lotion