0 100 92 1

Test: Nilfisk P 160.2-15 X-TRA - Robust bygget, men tung

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Premium Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 15 meter Maks. trykk: 160 bar Effekt: 3,3 kW Vanntemperatur: 60 °C Vannforbruk: 650 liter/time Vekt: 27,8 kg

P 160.2-15 er en av Nilfisks toppmodeller når det gjelder høytrykksvaskere for forbrukermarkedet. Den er tilgjengelig i enkelte forskjellige varianter med ulikt tilbehør, men X-TRA-varianten har ikke noe tilhørende tilbehør, bortsett fra to forskjellige munnstykker. Det ene er for vanlig høytrykksstråle og det andre for roterende stråle.

Slangelengden på denne maskinen er generøs, hele 15 meter, og vanntrykket er 160 bar. Motoren har en høy effekt på 3,3 kW og pumper ut hele 650 liter vann per time – med en temperatur på 60 grader. Ulempen er at dette er en veldig tung maskin – nesten 28 kilo.

Kundefavoritt

Kundenes vurdering av denne maskinen hos CoolBlue er veldig høye – hele 9 av 10. Kjøperne liker blant annet at vanntrykket er såpass høyt, og at slangen er så lang. Den får også ros for sin robuste konstruksjon og beskrives som brukervennlig. Den får også pluss i margen for at noe av tilbehøret fra eldre modeller også passer på denne maskinen.

Minuspunktene er svært få, men en ting mange reagerer på, er at strømledningen er veldig kort, og også at maskinen er veldig tung. Mangelen på tilbehør er en annen ting som kundene ikke setter pris på.

  • Lang slange
  • Bra trykk
  • Høy temperatur
  • Tung
  • Ikke noe medfølgende tilbehør
92

Disse testene har vi gjennomgått

Cool Blue
Kundrecensioner av Nilfish P 160.2-15 X-TRA