0 100 92 1

Test: Nilfisk E 150.2-10 H X-TRA - Kraftig høytrykksvasker med forsterket slange

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Mellomklasse Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 10 meter Maks. trykk: 150 bar Effekt: 2,1 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 500 liter/t Vekt: 19,8 kg

Slangen på Nilfisk E 150.2-10 H XTRA er solid med en lengde på hele 10 meter. Det er dessuten en stålarmert slange som er ekstra holdbar og ikke skal gå i stykker med det første. Kombinert med en ledningslengde på fem meter bør du mer enn nok være i stand til å gå rundt hele bilen med høytrykksspyleren eller kunne nå hele terrassedekket uten å måtte flytte ledningen.

På tilbehørsområdet er det ikke særlig mye du får med i pakken, men du får hvert fall et vanlig og et roterende munnstykke. Det roterende munnstykket kan være spesielt nyttig for å håndtere tøffere smuss enn hva det vanlige munnstykke kan klare. Det følger også med en sprayflaske for rengjøringsmiddel som kobles på slangen. Det finnes også så klart en rekke ulike tilbehør å kjøpe separat.

Et godt kjøp, men kanskje noe høyt prissatt
I en test hos PriceRunner får 150.2-10 H X-TRA blant annet ros for den stålforsterkede slangen, som beskrives som fleksibel og fullt tilstrekkelig i lengden. Maskinen får også pluss i margen for den gode ytelsen og for at den er enkel å montere. Den innebygde ledningstrommelen trekker også opp totalkarakteren.

Konklusjonen i testen er at denne modellen er et godt kjøp, men testeren anser den for å være noe høyt prissatt sammenlignet med enkelte konkurrenter. Testeren hadde for eksempel ønsket at det hadde vært mer tilbehør eller noe annet som kunne rettferdiggjort den høyere prislappen i større grad.

  • God slangelengde
  • God ytelse
  • Praktisk ledningstrommel
  • Kan oppleves som noe høyt priset
92

Disse testene har vi gjennomgått

PriceRunner – mars 2020
Experttest av 9 högtryckstvättar