0 100 92 1

Test: Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA - Enkelt å justere trykket

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Budsjett Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 9 meter Maks. trykk: 140 bar Effekt: 2,4 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 550 liter/t Vekt: 13,8 kg

For enkel justering av trykket er 140.4-9 X-TRA utstyrt med det Nilfisk kaller PowerGrip. Dette betyr at du kan justere trykket i syv trinn ved å bruke knapper som er praktisk plassert på håndtaket. Dette er smart, da du kan bruke et lavere trykk for lettere smuss og dermed spare energi og vann.

Tilbehøret som følger med, er sparsomt; du får med et vanlig munnstykke og et roterende munnstykke. Slangen er ni meter lang, noe som er en god lengde for en budsjettmodell, og som bør være fullt tilstrekkelig for de fleste behov. Vaskeren er utstyrt med et automatisk start/stopp-system som sparer energi.

Brukervennlig, men klumpete
Which? gir denne høytrykksvaskeren høye karakterer og gir den sitt "Best Buy"-stempel. Testeren gir den mye ros for det gode trykket og mener at PowerGrip-funksjonen er veldig nyttig. Denne modellen får høyeste mulige karakter for brukervennlighet, og testeren mener også at den er veldig enkel å montere.

Testeren mener imidlertid at maskinen kanskje har en noe høy pris i forhold til hva man får. Han advarer også om at den er for kraftig for vanlige brukere, og at den kan være vanskelig å oppbevare på grunn av størrelsen. Testeren har også prøvd terrassemunnstykket (som må kjøpes separat) og anser det som vanskelig å håndtere.

  • Brukervennlig
  • Kraftig
  • Lett å justere trykket
  • Kan oppleves som stor
  • Vanskelig håndterbart terrassemunnstykke
92

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Which? - maj 2017
Experttest av Kärcher K4 Full Control