Test: MTD 96 - Klarer krappe svinger

Kategori: Hagetraktor Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 4 liter Bioklipping: Nei Motoreffekt: 7,8 kW Klippebredde: 96 cm Maks./min klippehøyde: 9,5 cm / 3 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: 100 dB

Man kan kanskje beskrive MTD 96 som en liten, smidig maskin. Den har ingen kontroller foran føreren, så det er ikke noe problem å gå inn og ut på begge sider. Du justerer klippehøyden og klippeslaget med spaker til høyre for stolen, og til venstre for stolen er bryteren for parkeringsbremsen.

Klippehøyden er for øvrig justerbar i fem trinn. Svingradiusen er ikke mer enn 46 cm, noe som er praktisk hvis du har trange partier rundt for eksempel busker og trær i hagen. Praktisk nok har gressklipperen innebygde frontlykter hvis du trenger å klippe under litt mørkere forhold.

Beskrives som lett å montere

Den gjennomsnittlige kundevurderingen for MTD 96 hos Bauhaus er høy: 4,6 av 5. Kundene mener blant annet at det er en svært prisgunstig og velfungerende gressklipper. De gir også pluss i margen for at den krever veldig lite montering ut over setet, rattet og arbeid med påfylling av drivstoff og olje.

Det eneste som kommenteres, er at det ikke er mulig å klippe mens man rygger, noe enkelte kunder mener er veldig upraktisk og medfører litt ekstraarbeid.

  • Liten svingradius
  • Lett tilgjengelige kontroller
  • Hydrostatisk girkasse
  • Ingen bioklipping
91

Disse testene har vi gjennomgått

Bauhaus
Kundrecensioner av MTD 96