0 100 97 1

Test: Mspa Tekapo Delight - Beste premium-spabad

Lett å betjene med fjernkontrollen

Prisklasse: Premium Form: Kvadratisk Materiale: PVC Antall jetdyser: 132 Antall plasser: 6 Volum (liter): 1 200 Varmekapasitet: 42 grader Spenning: 220 V Høyde: 70 cm Bredde: 185 cm Dybde: 185 cm Vekt i fylt tilstand: Ikke oppgitt

Dette spabadet betjenes enkelt med den medfølgende kablede fjernkontrollen. Fjernkontrollen har også en indikator som viser når det er på tide å rengjøre eller skifte ut filteret.

Tekapo Delight har plass til 6 voksne og er utstyrt med 132 jetdyser. Det kan brukes også når det er kaldere i været, og ifølge produsenten kan det opprettholde temperaturen selv i 10 minusgrader. Videre hevdes det at det kan stå utendørs i temperaturer helt ned til 30 grader uten å ta skade.

Enkelte problemer med bassengbeskyttelsen

De som har kjøpt Mspa Delight, skryter mye av at installasjonen er veldig enkel, og av at den medfølgende fjernkontrollen gjør betjeningen enkel. Spabadet beskrives også som romslig.

Enkelte kjøpere har opplevd at bassengdekket er noe "skålformet", noe som gjør at det samler seg regnvann på det, noe som ikke skjer like lett med Lay-z Spas oppblåsbare, flatere bassengdekke. Noen gir også et lite minus for at det ikke følger med lim til reparasjonslappene.

  • Romslig
  • Mange jetdyser
  • Fjernkontroll
  • Vann samles på bassengdekket
97