0 100 83 1

Test: Mspa Nest M-001LS - Ikke egnet for store grupper

Produkt: Spabad Prisklasse: Mellomklasse Form: Ovalt Materiale: PVC Antall jetdyser: 104 Antall plasser: 2 Volum (liter): 500 Varmekapasitet: 42 grader Spenning: 220 V Høyde: 68 cm Bredde: 186 cm Dybde: 125 cm Vekt i fylt tilstand: Ikke oppgitt

Dette er den eneste modellen i vår test av spabad som er oval. Det er 186 cm bredt og 125 cm dypt, og volumet er 500 liter. Dette gjør det til en av de mer kompakte modellene på markedet i dag, siden den bare har plass til to personer.

Antallet jetdyser er imidlertid veldig bra i lys av størrelsen – så mange som 104 stk. Praktisk nok har spabadet en alarm som forteller deg når det er på tide å bytte filter. Det er også en barnesikring på kontrollen samt timer for oppvarmingen.

Ingen problemer med installasjonen

Mspa Nest får både ris og ros i en test hos Smartworld. Testeren mener dette er en god modell for brukere som har begrenset plass. At spabadet blåser seg opp av seg selv, og at det finnes en innebygd trykkmåler, får også ros.

Testeren mener imidlertid at det er snaut med medfølgende tilbehør, og han hadde blant annet gjerne sett at det fulgte med en beskyttelsesmatte og kjemikalier. Begge disse tingene må kjøpes separat. Han er også tydelig på at det bare er plass til to personer, selv om han som nevnt ovenfor ser visse fordeler med det kompakte formatet.

  • Kompakt format
  • Selvoppblåsende
  • Mange jetdyser
  • Har bare plass til to personer
  • Kjemikalier og beskyttelsesmatte er ikke inkludert
83