0 100 94 1

Test: Mspa Mont Blanc - Miljøvennlig rengjøring

Produkt: Spabad Prisklasse: Premium Form: Rundt Materiale: Skinn, PVC Antall jetdyser: 135 Antall plasser: 6 Volum (liter): 1 200 Varmekapasitet: 42 grader Spenning: 230 V Høyde: 71,12 cm Bredde: 203,2 cm Dybde: 203,2 cm Vekt i fylt tilstand: Ikke oppgitt Annet: Ozonrengjøring

Mspa Mont Blanc er et eksempel på en modell som bruker ozonrengjøring for vannet. Dette betyr at det produserer ozon fra oksygenet i luften, som deretter bryter ned forurensning i vannet og deretter går tilbake til oksygen. Dette er en miljøvennlig metode som ikke etterlater sporstoffer.

Ellers rommer Mont Blanc seks voksne personer, og vannet varmes opp til maksimalt 42 grader. Som mange andre moderne, oppblåsbare spadbad blåser det seg opp av seg selv, og dette gjøres unna på omtrent ti minutter.

Pent designet, men trangt for større grupper

En tester hos Smartworld roser spabadets design, med en skinnimitasjon som han mener gir et mer eksklusivt utseende. Den stabile konstruksjonen og den enkle installasjonen får også ros.

Han mener imidlertid at selv om det fysisk er plass til seks personer i badet, kan man forvente å sitte trangt hvis man er så mange. Han opplever heller ikke at det bare tar ti minutter å pumpe opp badet, slik produsenten hevder.

  • Pent design
  • Enkel installasjon
  • Stabilt
  • Dyrt
  • Trangt med seks personer
94