0 100 73 1

Test: Morphy Richards 400405 - Lett å oppbevare

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Budsjett Kapasitet: 3,5 liter Effekt: 300 watt Antall hastigheter: 6 Turbo/pulsfunksjon: Nei Størrelse (B): 26,5 cm Størrelse (H): 20,5 cm Størrelse (D): 30 cm Vekt: 2,42 kg

Denne kjøkkenassistenten har ikke bare 6 valgbare hastigheter, men også 2 forhåndsvalgte programmer – en til kakedeig og en for eggehviter. Den leveres med grovvisper, ballongvisper og eltekroker, og bollen har en god størrelse på 3,5 liter. Motoreffekten er på 300 watt, noe som er litt lavt. Maskinen mangler også pulsfunksjon.

Hele maskinen kan foldes sammen slik at den blir enklere å oppbevare, og det medfølger også et lokk i matchende farge hvis du ikke vil at maskinen skal stå åpen i kjøkkenskapet. Denne oppbevaringsløsningen har imidlertid ikke plass for bollen.

Ikke for tyngre oppgaver

Trusted Reviews er ikke altfor imponert over Morphy Richards 400405. De liker den kompakte størrelsen og sier at den er enkel å oppbevare siden den kan foldes sammen. Testeren synes også at maskinen er enkel å folde opp igjen og gjøre klar for bruk. Bollens størrelse får også et pluss i margen.

Testeren synes imidlertid ikke at maskinen alltid gir et like godt resultat. Vispene kommer blant annet ikke til eventuelle ingredienser som har satt seg fast på sidene av bollen, og maskinen klarer ikke å lage deig til matbrød, bare kakedeig. Trusted Reviews anser den bare som egnet for enklere oppgaver, gitt den lave motorkraften.

  • Sammenleggbar
  • Stor bolle
  • Forhåndsvalgte programmer
  • Ingen pulsfunksjon
  • Svak motor
  • Vispene når ikke hele bollen
73

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - maj 2016
Experttest av Morphy Richards 400405