0 100 90 1

Test: Moroccanoil Dry Shampoo Dark/Light Tones - Beste premium-tørrsjampo

Velduftende og lett å jobbe med

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Premium

Moroccanoil har tenkt ett skritt lenger når det gjelder anvendbarhet for sin tørrsjampo og har laget en variant både for lyst hår og for mørkt hår. Denne tørrsjampoen inneholder risstivelse, som absorberer olje, smuss og lukt, og har også UV-beskyttelse.

Produktet får ros på livsstilsbloggen Becoming You, som blant annet trekker frem at den lukter fantastisk. Det faktum at det finnes to forskjellige fargetoner, er også et pluss, og testeren opplever at tørrsjampoen ikke etterlater noen synlige rester.

Nettstedet Allure, som hovedsakelig fokuserer på journalistikk om skjønnhet og helse, har lignende meninger om denne tørrsjampoen, og også disse roser duften. De påpeker imidlertid at lukten kan være veldig sterk og oppfordrer derfor til måtehold.

Veldig fint pulver

De liker også veldig godt hvor godt de to ulike fargevariantene fungerer, og de forteller at pulveret er så finkornet at det knapt er synlig. De mener til og med at det ikke er absolutt nødvendig å gre ut denne tørrsjampoen like nøye som man gjør med andre merker.

Kundeanmeldelsene av denne tørrsjampoen er veldig positive, og både resultatet og lukten får ros. En kunde mener at den kanskje ikke passer like godt for mørkhårede, men at den har fungert bra for akkurat hennes hår. Denne tørrsjampoen blir testvinner i denne prisklassen.

  • Finnes i to fargetoner
  • UV-beskyttelse
  • Veldig finkornet
  • Risiko for kraftig lukt hvis man bruker for mye
90

God pris hos: