0 100 93 1

Test: Moccamaster KBG741 - Beste kaffetrakter i mellomklassen

Gir en rask kopp kaffe

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Mellomklasse Dryppestopp: Ja Effekt: 1 520 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Nei Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,25 liter Kanne: Glasskanne

Moccamaster er et etablert navn på markedet i dag, og deres traktere er kjent for å være velfungerende produkter som gir god kaffe. Akkurat denne modellen har et stilig hus i aluminium og bruker doble varmeelementer som både varmer vannet og holder kaffen varm.

Å trakte ti kopper tar seks minutter, og trakteren slår seg så av etter to timer. Varmebevaringen kan stilles inn i to forskjellige temperaturer, noe som er praktisk da man kanskje ikke trenger den høyeste temperaturen hvis man bare har en liten mengde kaffe igjen i kannen.

En favoritt blant kundene
Kundevurderingene av denne kaffetrakteren er overveldende positive. Den får ros for at den trakter veldig god kaffe, og at prosessen i tillegg er veldig rask. Den beskrives også av flere kunder som veldig stillegående når den trakter, og det faktum at man kan få en 10 års garanti hvis man registrerer kjøpet hos Moccamaster, får også mye ros.

Blant minuspunktene som tas opp, er at enkelte kunder opplever kannen som vanskelig å helle fra uten å søle, og at dryppestoppen ikke alltid fungerer. Trakteren beskrives også av enkelte som plastaktig og med tvilsom holdbarhet, og noen kjøpere mener man må være nøye med ikke å helle i for mye vann, da trakteren lett flyter over.

Totalt sett gjør den korte traktetiden, den gode kaffen og den lange garantiperioden likevel denne kaffetrakteren til vår testvinner i denne prisklassen.

  • Automatisk avslåing
  • Sjenerøs garanti
  • Rask trakting
  • Ingen timer
93

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Juli 2018
Experttest av Moccamaster KBG741

Netonnet
Kundrecensioner av Moccamaster KBG741