0 100 91 1

Test: Miele Softtronic T8302 - Beste avtrekkstrommel

Velbygd tørketrommel som er lett å installere

Produkt: Tørketromler Type: Avtrekkstrommel Innmating: Front Energiklasse: C Kapasitet: 6 kg Lydnivå: 63 dB Mål: 85 x 58 x 60 cm Vekt: 45 kg

En av de dyreste avtrekkstromlene på markedet akkurat nå, men også en av de mest populære. Mieles hvitevarer har generelt et godt rykte, og byggekvaliteten på produktene er generelt god. Miele fremhever selv den emaljerte fronten på maskinen, som skal være svært slitesterk og bestandig mot riper.

Softtronic har uttak for avtrekksslange både på baksiden og på sidene, noe som gir flere plasseringsalternativer under installasjonen. Maskinen har imidlertid bare kapasitet for 6 kg vask, noe som kan virke lite da det finnes en rekke modeller med kapasitet på 7 eller 8 kg.

Brukeranmeldelsene for dette produktet er generelt gode. De fleste opplever det som veldig enkelt å installere og bruke. Generelt er kjøperne også fornøyd med resultatet, selv om ikke alle opplever at det automatiske programmet tørker så tørt som man skulle ønske. Softtronic blir likevel vår testvinner.

  • Emaljerte front
  • Flere avtrekkslufttilkoblinger
  • Lav kapasitet
91