0 100 82 1

Test: Miele Complete C3 PowerLine - Godt bygget og med god luftrengjøring

Produkt: Støvsugere Prisklasse: Mellomklasse Lydnivå: 77 dB Filter: HEPA HEPA-klasse: HEPA 13 Motoreffekt: 890 W Energiklasse: C Ledningslengde: 8.5 Handlingsradius: 12 m Vekt: 5.4 kg Posevolum: 4,5 L

Komplett C3 PowerLine fra tyske Miele er en støvsuger som leverer det meste man trenger fra en støvsuger, uten å tilby noen ekstravaganser. Designet er enkelt, men rett fram, med et plasthus, kontroller for effekt på selve støvsugeren, teleskopskaft og et munnstykke med bryter for støvsuging på teppe eller hardt gulv.

Rundt støvsugeren er det en list av syntetisk materiale som beskytter både støvsugeren og møbler fra skade ved sammenstøt. Støvsugeren har en innebygd overopphetingsbeskyttelse og kan filtrere bort 99,9 % av alle partikler. I tillegg til standardmunnstykket følger det med et møbelmunnstykke, en skjøtmunnstykke og en sugebørste. 12 meter handlingsradius betyr at du kan støvsuge opptil 500 kvadratmeter uten å skifte strømuttak.

Energiklassifiseringen trekker ned vurderingen
Råd & Rön gir Complete C3 PowerLine karakter 69 av 100. De gir støvsugeren ros for holdbarhet og antall partikler, der de har målt at luftfilteret bare etterlot 0,004 % av alle partikler. Støvopptaket på tepper og rengjøring av dyrehår får også gode vurderinger, selv om selve prosessen med støvsuging av tepper får lave karakterer.

Energiklassifiseringen er en ting som Råd & Rön kommenterer, og også lydnivået ender opp i midten av karakterskalaen. Støvopptaket mot vegger og andre faste gjenstander får også ganske lave karakterer, og det samme gjør støvsuging av trapper og prosedyren for å bytte filter.

  • God handlingsradius
  • Godt støvopptak på tepper
  • God luftfiltrering
  • Lav energiklassifisering
  • Høylytt
  • Komplisert å støvsuge trapper med
82

Disse testene har vi gjennomgått

Best i test - April 2019
Experttest av Miele Complete C3 PowerLine

Råd & Rön - januari 2019
Experttest av 117 dammsugare