0 100 87 1

Test: Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - Massevis av effekt for å få opp dyrehår

Produkt: Støvsugere Prisklasse: Premium Lydnivå: 76 dB Filter: HEPA HEPA-klasse: HEPA 13 Motoreffekt: 1200 W Energiklasse: C Ledningslengde: 8,5 m Handlingsradius: 12 m Vekt: 5.4 kg Posevolum: 4,5 L

Mieles Complete-serie er tilgjengelig i en rekke forskjellige varianter, og Complete C3 Cat&Dog PowerLine har mye til felles med "vanlige" Complete C3 PowerLine. Den har effekt som kan justeres i seks trinn med knapper på støvsugerens topp, energiklasse C og en handlingsradius på 12 meter.

Det er med hensyn til effekten at støvsugerne er forskjellige. Der Complete C3 har en motoreffekt på 890 watt, har Cat&Dog en effekt på hele 1200 watt. Dette er en naturlig følge av fokuset på dyrehår, som generelt er vanskeligere å støvsuge ut av for eksempel tepper, og som derfor krever en høyere effekt.

Det medfølger også et spesielt munnstykke spesielt for dyrehår, som har en såkalt turbobørste for å kunne få opp dyrehår fra tepper mer effektivt. Cat&Dog har også et Active AirClean-filter for bedre å kunne absorbere dufter fra dyr, og som dessuten sprer en svakt parfymert duft.

Kan håndtere dyrehår med glans
Trusted Reviews gir denne støvsugeren høye karakterer. De synes at rengjøringsresultatet blir veldig bra og er veldig fornøyd med turbomunnstykket, som de mener gjør en veldig god jobb på tepper. De vurderer også det vanlige munnstykkets rengjøringsevne på harde gulv som utmerket.

Det eneste de har å bemerke, er at de opplever ledningen som noe kort, men de mener likevel at handlingsradiusen samlet sett er fullt og helt godkjent. De prøvde også å rengjøre trapper med turbomunnstykket, men innså at det var for stort til å få tilgang på enkelte trange steder.

  • Utmerket for rydding av dyrehår
  • Justerbar effekt
  • Godt luftfilter
  • Låg energiklass
87

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - april 2017
Experttest av Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine