0 100 95 1

Test: Melitta AromaSignature DeLuxe - Beste budsjettkaffetrakteren

En kaffetrakter som er enkel å holde ren

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Budsjett Dryppestopp: Ja Effekt: 1 520 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Ja Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,25 liter Kanne: Glasskanne

Melitta AromaSignature DeLuxe er en maskin som enklest kan beskrives som en klassisk designet og praktisk kaffetrakter. Den har funksjonene du kan forvente, for eksempel automatisk avstengning, dryppstopp og timer, og den har avtakbare deler som er utmerkede for vask i oppvaskmaskin.

For å lette bruken under litt mørkere forhold har vanntanken LED-belysning som gjør det lettere å se mengdemerkingen. Smart! Du kan brygge opptil 10 kopper, og når kaffen er ferdig, blir du varslet om dette med et lite pip. Hvis dette oppleves som for høyt, kan det slås av.

Trakter god kaffe, men påfyllingen kunne ha vært enklere
AromaSignature DeLuxe får meget høye vurderinger når PriceRunner tester kaffetraktere. Testeren mener at det er en kaffetrakter som gir mye for pengene, og som har en utmerket varmebevaring. Testeren gir også pluss i margen for den opplyste vanntanken og det meget gode sluttproduktet.

Det er får direkte ulemper ved AromaSignature DeLuxe, men testeren opplever for eksempel at det er for mange trinn for å lade maskinen, siden filterholderen må fjernes fra maskinen for at man skal kunne fylle på kaffepulver.

  • Timer
  • Automatisk avstengning
  • Opplyst vanntank
  • Det kunne vært lettere å fylle på kaffepulver
95

God pris hos: