0 100 93 1

Test: McCulloch M125-97T - Beste hagetraktor

Rengjøres med vannslange

Kategori: Hagetraktor Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 6 liter Bioklipping: Nei Motoreffekt: 6 kW Klippebredde: 97 cm Maks./min klippehøyde: 10,2 cm / 3,8 cm Girkasse: Automat Lydnivå: 100 dB

Denne gressklipperen er utstyrt med McCullochs såkalte Powerdrive-girkasse. Den lar deg justere hastigheten trinnløst med en pedal, noe McCulloch mener gjør klippingen raskere og mer effektiv. Gressklipperen er også utstyrt med automatisk parkeringsbrems.

Et såkalt AirCut-system løfter gresstråene ved hjelp av luftstrømmer, for å gi et bedre klipperesultat og for å sikre at man ikke hopper over noe. Når klippeaggregatet skal rengjøres, er det bare å koble på en vannslange og skylle det rent. For komfortens skyld er det mulig å gå opp på gressklipperen fra begge sider, og det er også en innebygd koppholder.

Veldig få negative ting

Kundenes tilfredshet med McCulloch M125-97T er høy. Den får ros for at den klipper bra og er lett å kjøre. Klippeaggregatet får også pluss i margen for at det er helt symmetrisk, noe som gjør at det klipper like godt på begge sider og lar deg runde busker og trær som du vil.

Minuspunktene er svært få, men det er noen kunder som bemerker at utkastet er litt komplisert å montere. En kunde mener også at klippingen blir litt ujevn, noe som riktignok ikke er noe problem for akkurat denne kunden.

  • Automatisk parkeringsbrems
  • Hastighetsregulering med pedal
  • Rengjøring med tilkoblet vannslange
  • Ingen bioklipping
93

Disse testene har vi gjennomgått

Taloon
Kundrecensioner av McCulloch M125-97T