0 100 93 1

Test: McCulloch M125-85F - Beste mellomklasse-frontrotorklipper

Lett å montere sammen

Kategori: Mellomklasse-frontrotorklipper Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 3,3 liter Bioklipping: Ja Motoreffekt: 6,5 kW Klippebredde: 85 cm Maks./min klippehøyde: 7 cm / 2,5 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: 100 dB

Denne frontrotorklipperen er bakhjulsdrevet, har elektrisk start med nøkkel og et vinylbelagt sete. Den kan håndtere det klipte gresset med såkalt bioklipping eller sende det ubehandlet ut gjennom utkastet bak. Girkassen har tre gir fremover og ett revers.

Både klippebredden og klippehøyden er ikke uvanlig for frontrotorklippere i denne prisklassen. Klippebredden er 85 cm, og klippehøyden kan varieres mellom 2,5 og 7 cm. Lydnivået er ikke noe å si på; det er på 100 desibel.

Sitter noen spaker litt vanskelig til?

Den gjennomsnittlige kundevurderingen av denne klipperen er høy – 4,19 av 5. Kundene roser den blant annet for at håndboken er tydelig, og for at den lille monteringen som kreves, håndteres raskt. De mener også at den klipper både godt og raskt.

Det er imidlertid noen som opplever at det går altfor fort når man rygger med klipperen, og at spaken for å starte klippeaggregatet er montert på et sted som gjør det fort gjort å komme nær det når man går av.

  • Tydelig håndbok
  • Hydrostatisk girkasse
  • Bioklipping
  • Enkelte kontroller oppleves som dårlig plassert
93

Disse testene har vi gjennomgått

AgriEuro
Kundrecensioner av McCulloch M125-85F