0 100 90 1

Test: McCulloch B26PS - Kan brukes med flere forskjellige tilbehør

Produkt: Ryddesager Kategori: Budsjettryddesag Effekt: 750 W Inkluderte hoder: Blad og tråd Arbeidsbredde: 40 cm Vekt: 5,4 kg Lydnivå: 112 dB

Denne ryddesagen leveres som standard med både trimmerhode og krattblad. Den har en god arbeidsbredde på 40 cm og en vekt på 5,4 kg, noe som ikke er uvanlig. Riggrøret på sagen er delbart, slik at den kan brukes med en rekke typer tilbehør.

Sagen er lettere å starte, siden den er utstyrt med mykstart. Håndtaket er justerbart i høyden for å passe til personer av ulik høyde, og trimmerhodet har et såkalt "Tap&Go"-system, der du banker trimmerhodet i bakken for å mate ut mer tråd.

Blandede anmeldelser fra kundene

McCulloch B26PS får blandede vurderinger av kjøperne. De som liker den, roser den for at den er behagelig å bruke, kraftig og høytytende. Monteringen får også pluss i margen, og sagen beskrives som å ha høy byggekvalitet.

Noen kunder mener imidlertid at maskinen er svært vanskelig å starte, og at instruksjonene for dette i håndboken ikke er til større hjelp. En del kjøpere har også lagt merke til at enkelte deler av sagen sitter litt løst ved levering. Noen mener at den er for tung.

  • God arbeidsbredde
  • Både blad og tråd er inkludert
  • Kan brukes med ulike typer tilbehør
  • Oppleves som vanskelig å starte av enkelte
  • Noe høylytt
90

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av McCulloch B26PS