0 100 90 1

Test: Marshall Major 3 BT - Kompetente hodetelefoner med klassisk design

Kategori: On-ear til under 1000 kr Følsomhet: 97 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 30 timer Ladetid: 3 timer

Marshall Major 3 har et pent design som er gjenkjennelig fra andre modeller av on-ear-hodetelefoner. Selv om denne varianten av Major 3 først og fremst er trådløs, medfølger en ledning, noe som er nyttig for eksempel hvis batteriet går tomt. 3,5 mm-kontakten på hodetelefonene gjør at andre som har hodetelefoner med ledning, kan koble seg til hodetelefonene dine og lytte til den samme musikken som du gjør.

Du styrer musikk og samtaler med en kontrollbryter på den ene klokken. Du får en sjenerøs batterilevetid på hele 30 timer ved full lading. Praktisk nok kan hodetelefonene brettes sammen for enklere oppbevaring. Avhengig av hvor du kjøper hodetelefonene, finnes det forskjellige farger å velge mellom – enten hvit, svart eller brun.

Kanskje ikke en veldig stor oppgradering fra forgjengeren

Marshall Major 3 BT får nokså høye vurderinger i tester. M3 berømmer dem for det pene designet og for at de er brukervennlige. Trusted Reviews gir et pluss for batterilevetiden, og Ljud & Bild mener at de har en bra bass for rockemusikk. Ljud & Bild liker også funksjonen for å kunne dele musikk med ledning.

Testerne er imidlertid ikke bare positive. M3 mener at prisen er noe høy, og at det ikke er noen større forskjell sammenlignet med forrige generasjon. Ljud & Bild synes at diskanten er litt vel skarp, og de mangler også en equalizer-app. Karakteren hos Trusted Reviews trekkes ned av at byggekvaliteten føles mindre solid enn søskenmodellen Marshall Mid.

  • Utmerket batterilevetid
  • God bass
  • Pent design
  • Noe dyre
  • Ikke stor forskjell fra forgjengeren
  • Diskanten kan oppfattes som skarp
90

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - maj 2018
Experttest av Marshall Major 3 BT

Trusted Reviews - augusti 2018
Experttest av Marshall Major 3 BT

Ljud & Bild - februari 2019
Experttest av Marshall Major 3 BT