0 100 82 1

Test: Maria Nila Sheer Silver Shampoo - Sterkt miljøfokus med et godt resultat

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Mellomklasse

Maria Nila har hatt 100 % fokus på miljøet i produksjonen av produktene sine. Dette merkes ved at produktene ikke testes på dyr, er uten sulfater og parabener, er klimakompensert og i tillegg veganske.

Bladet Mama er veldig fornøyd med denne sjampoen og gir den 4 av 5 i karakter. De beskriver den som veldig effektiv, i hvert fall etter et par gangers bruk. De opplever at resultatet blir veldig br,a samtidig som at sjampoen er skånsom med håret. Den eneste betenkeligheten de har, er at de ikke opplever produktet som spesielt drøyt.

Kundene liker miljøfokuset

Samlet sett er kundene veldig positive. Produktet får skryt for godt det fjerner gule nyanser, og for den gode duften. Sjampoen får også ros for at den ikke farger av eller gir lilla eller blå nyanser, samt for selskapets grønne tankegang.

Blant de mindre positive vurderingene kan man lese at enkelte ikke opplever den effekten de forventer, noe de tror kommer av at produktet er laget litt "svakere" for ikke å slite på håret. Enkelte kunder med glutenintoleranse har fått en allergisk reaksjon av sjampoen, som inneholder hveteprotein.

  • Miljøvennlig
  • Ikke testet på dyr
  • Skånsom mot håret
  • Enkelte opplever "svak" effekt
  • Allergikere har reagert på hveteproteinet
82