0 100 87 1

Test: Maria Nila Dry Shampoo - Miljøet i høysetet

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Premium

Maria Nila er enda et eksempel på en produsent som har et sterkt miljøfokus i utviklingen av produktene sine. Alle produktene deres er 100 % veganske, klimakompensert, fri for sulfater og parabener, og er ikke testet på dyr.

Denne tørrsjampoen frisker opp håret, fjerner fett og gir volum. Den har en funksjon som heter Color Guard Complex, som beskytter håret mot UV-stråling og frie radikaler. I tråd med selskapets policy er emballasjen 100 % klimaskompensert.

Magasinet Mama gir denne tørrsjampoen fire av fem stjerner. De gir den blant annet ros for at den er lett å børste ut, og de opplever også at den kan brukes i flere dager uten å bli klissete. De liker lukten og at håret får et bra volum.

Gir en viss stylingeffekt

Metro Mode er ikke fullt like positive, men har fortsatt noen gode ting å si om denne tørrsjampoen. De synes den passer bra for mørkhårede, da den ikke etterlater noen hvite flekker, og de synes resultatet blir friskt med stabilitet og volum. De liker også lukten veldig godt. Imidlertid opplever de at håret blir stritt.

Samlet sett er kjøperne veldig fornøyd med denne tørrsjampoen, blant annet med hvor mye volum den gir håret, og hvor drøy den er. Men ikke alle setter pris på stylingseffekten som denne tørrsjampoen har - noen sammenligner den med en hårspray.

  • Miljøfokus,
  • UV-beskyttelse
  • Gir mye volum
  • Kan etterlate en stri overflate
87

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Desember 2017
Experttest av Maria Nila Dry Shampoo

Expressen - maj 2015
Experttest av tio torrschampon

NordicFeel - maj 2018
Experttest av fem torrschampon

Metro Mode - mars 2017
Experttest av två torrschampon

Mama - januari 2018
Experttest av sju torrschampon