0 100 88 1

Test: Magimix Compact 3200 XL - Rikelig med tilbehør

Prisklasse: Mellomklasse Skålkapasitet: 2,6 liter Effekt: 650 watt Hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 9,3 kg Høyde og bredde: 39,5 x 22,5 cm

Magimix Compact 3200 XL har godt med medfølgende tilbehør. Blant annet kommer den med tre skåler i forskjellige størrelser, en deigelter, en eggvisp samt et universalblad. Magimix sender også med en oppskriftsbok, og du kan også få ytterligere inspirasjon fra Magimix` egne app.

Alt tilbehøret er uten BPA og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det medfølger en oppbevaringsboks for alt tilbehøret. Motoren har en effekt på 650 watt, men det er bare en hastighet og en pulsfunksjon. Maskinen er også nokså tung, da den veier 9,3 kg.

Problemer med deig
Good Housekeeping beskriver denne modellen som en kompakt, solid maskin med god ytelse og som er enkel å bruke. Systemet med tre forskjellige skåler mener de er praktisk, og de mener at det er lett å bytte mellom forskjellige skåler og tilbehør. Maskinen får også pluss i margen for at den er stillegående.

Det som trekker ned vurderingen, er at det under testen ikke var mulig å få til en god kakedeig, noe Good Housekeeping spekulerer i kan ha å gjøre med at bladene er for korte til å kunne blande sammen en myk deig. Andre typer kakedeiger resulterte i svært kompakte kaker som ikke este slik de skulle.

  • Flere tilbehør
  • God effekt
  • God skålkapasitet
  • Tung
  • Bare en hastighet
  • Ikke optimal for deig
88

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - juli 2014
Experttest av Magimix Compact 3200 XL