0 100 95 1

Test: Magimix 11628SK - Beste mellomklasseblender

En kraftig blender sett til prisen

Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 1,8 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 1 300 watt Omdreininger per minutt: 22 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 4 Pulsfunksjon: Ja

Magimix 11628SK er en blender som har flere gode egenskaper, spesielt i forhold til prisen. Den har en stor kanne på 1,8 liter, en effekt på 1 300 watt og snurrer 22 000 omdreininger per minutt. Dette er tall som kan sammenlignes med enkelte betydelig dyrere miksere, og dette gjør at den står seg godt i konkurranse med tilsvarende prissatte blendere.

Den har imidlertid ingen overflod av programmer, men den har 4 forskjellige innstillinger og også en pulsfunksjon, så den skal kunne håndtere det meste. Denne blenderen har også et relativt plasseffektiv, høyt og smalt design, og praktisk nok er en ekstra kanne inkludert.

Kannen er i det tyngste laget
Denne blenderen får gode vurderinger fra flere testere. PriceRunner kårer den til best i test og roser den for den formålstjenlige blenderstaven og det gode resultatet. Også Which? mener at den fungerer bra, og gir et pluss i margen for at delene kan vaskes i maskin. Det sistnevnte er Good Housekeeping enige i.

På den andre siden opplever alle testerne kannen som noe tung, noe som kan være upraktisk, for eksempel i forbindelse med rengjøring. PriceRunners tester oppfattet den også som noe høylytt, og Which? trekker i karakteren fordi de anser den som noe dyr.

  • God effekt
  • tåler oppvaskmaskin
  • 4 programmer
  • Tung kanne
95

God pris hos: