0 100 88 1

Test: Löwengrip Good to Go Dry Shampoo - Duften ødelegger helhetsinntrykket

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Budsjett

Blogger og gründer Isabella "Blondbella" Löwengrip har en hel produktlinje med hårpleie, hudpleie og kroppspleie. Hennes tørrsjampo er den dyreste av budsjettvariantene vi har sammenlignet, men den er ikke nødvendigvis den beste.

Beyond Beauty beskriver dette som en meget velfungerende tørrsjampo som gir håret en frisk og nyvasket finish. De kunne heller ikke se at den etterlot noen hinne eller hvite spor i håret. I vurderingene hos Nordic Feel får denne tørrsjampoen også gode karakterer, og de kan fortelle at dette er en tørrsjampo som gir fasthet, og som derfor passer om man vil ha mer volum.

Lukten går ikke hjem

En ting de begge er enige om, er at duften - karamell med toner av enten melk og kokos eller vanilje - ikke er særlig behagelig. Hos Beyond Beauty har tørrsjampoen blitt testet av to personer, og begge beskriver duften som søt og kvalmende.

Kundevurderingene hos Nordic Feel er generelt positive. De fleste gir ros for resultatene man får, og skriver at tørrsjampoen gir håret fasthet, volum og friskhet. Men selv blant de som liker hvordan resultatene blir, er det dem som synes at lukten er altfor sterk.

Den får imidlertid høyeste karakter av Expressen.

  • Bra resultat
  • Altfor kraftig duft
88

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Tørrsjampo- Desember 2017
Experttest av Löwengrip Good to Go Dry Shampoo

Expressen - maj 2015
Experttest av tio torrschampon

Beyond Beauty - juli 2015
Experttest av Löwengrip Good To Go

NordicFeel - maj 2018
Experttest av fem torrschampon

Mama - januari 2018
Experttest av sju torrschampon

NordicFeel
Kundrecensioner av Löwengrip Good To Go