0 100 91 1

Test: Löwengrip Blonde Perfection Silver Shampoo - Beste premium-sølvsjampo

Et kjendisprodukt som faktisk fungerer

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Premium

Isabella "Blondbella" Löwengrips bidrag til sølvsjampomarkedet. Den inneholder bambusekstrakt som skal ha en skjermende og reparerende effekt på håret. Den kan også virke på deg som har mørkt hår dersom det er slik at du ønsker en litt kaldere tone i håret. Sjampoen dufter av mango og fersken.

Denne sølvsjampoen får masse skryt i Veckorevyn - et av Sveriges største livsstilsmagasiner. Testeren mener at hun ble positivt overrasket over dette produktet, da hun tidligere har vært skeptisk til hårpleieprodukter frontet av kjendiser. Hun likte duften meget godt og ble forbauset over hvor mykt og glansfullt håret ble. Hun forteller at hun ble kvitt sine gule toner etter kun én vask.

Også i mote- og skjønnhetsbloggen Damernas Värld er ordlyden den samme. I dette tilfellet har ikke testeren vært en stor forbruker av sølvsjampo, da hun har opplevd at de som oftest tørker ut håret. Denne sjampoen falt derimot godt i smak, og hun sier at dette fort kan bli favorittproduktet hennes.

Resultatet er synlig med en gang

Denne sjampoen har en gjennomsnittskarakter på 4,5 av 5 hos Nordic Feel. Kundene sier at resultatet var synlig umiddelbart og etter kun én vask. Flere beskriver også at håret ble mykt og fint med god glans, og de fleste liker duften av den.

På den negative siden nevner flere at den gir bedre effekt på bleket hår enn på naturlig blondt hår. Ikke alle opplever at dette produktet fungerer som det skal, men blant de som sier det, finner du fortsatt de som mener den virker fint som sjampo - til tross for at den ikke motvirker gule pigmenter særlig bra.

  • God duft
  • Gir mykt hår med glans
  • Hurtigvirkende
  • Ikke alle opplever at den fungerer helt som den skal
91